logo
border-address-top

Dr Paul De Nys

Vredelaan 1
8370 Blankenberge

Tel: 050/41.19.40
border-address-bottom

Raadplegingen

De vrije raadplegingen gaan door elke weekdag in de  voormiddag van 9u tot 10u30 behalve op donderdag.Er zijn tevens vrije raadplegingen op woensdagnamiddag van 15u tot 17u.

Vanaf 16/03/2020 zullen tijdelijk geen vrije raadplegingen meer gebeuren en vervangen worden door afspraak-momenten : wij willen vermijden dat teveel mensen,waaronder zieke personen, in de wachtzaal aanwezig zijn en dit in het kader van de tarlijke infecties en de CORONA epidemie. 

De raadplegingen 's avonds  en op zaterdagvoormiddag (9-11u) zijn enkel nog op afspraak.Dit betekent voor u een vlottere service zonder te lange wachttijden.Het biedt ons het voordeel het werk efficiënter te kunnen organiseren.

Ouders met kleine kinderen jonger dan 3jaar kunnen tijdens de vrije raadplegingen met voorrang gezien worden;zij wachten best in de gang hun beurt af tussen 2 raadplegingen in;tijdens de avondraadplegingen en op zaterdagmorgen dienen ook zij een afspraak te maken. 

 

U kunt een afspraak maken als volgt :

- telefonisch (050/411940) bij voorkeur in de voormiddag;uiteraard zijn we de hele dag bereikbaar

- via deze website

 

Komt u met twee of meer personen,reserveer dan twee of meer afspraken.Respecteer ook de voorziene tijd want er wacht een andere patiënt in de wachtzaal.Indien u voor speciale onderzoeken komt,gelieve dit dan enkel telefonisch af te spreken.

Heeft u een acuut probleem en vindt u on-line geen gepaste afspraak meer aarzel dan niet om te bellen (050/411940). 

 

Een afspraak maken via internet :   

* klik op "Maak afspraak" volgens uw keuze (de reeds ingenomen vakjes zijn niet meer aanklikbaar

* u vult uw gegevens in en klik op "bevestigen".U laat zo mogelijk uw emailadres na (u ontvangt dan een bevestigingsmail)

 

Belangrijk :

* enkel de arts zal uw naam kunnen lezen,anonimiteit is dus gewaarborgd

* u hoeft niet in te loggen met een paswoord;dit is alleen nodig wanneer u een online gemaakte afspraak wil annuleren of verzetten

* niet alle vrije plaatsen zijn onmiddellijk online zichtbaar;u kunt altijd telefonisch contacteren indien geen afspraakmoment u past

* indien een afspraak niet kan doorgaan,gelieve dan tijdig te verwittigen 

 

Huisbezoeken 

Raadpleging of huisbezoek ? Wij verkiezn dat u,indien mogelijk,zelf naar de praktijk komt:

* in de praktijk heeft de arts alles bij de hand om u zo efficiënt mogelijk te behandelen

* uw volledig medisch dossier is voorhanden 

* er kunnen afspraken gemaakt worden voor bloedafname's,kleine ingrepen en voor raadplegingen 'savonds en op zaterdagmorgen

Wanneer u de voorkeur geeft aan een huisbezoek : een huisbezoek kunt u telefonisch aanvragen;voor onze werkregeling doet u dit best in de voormiddag liefst tussen 8u en 10u.Uiteraard kunt u later op de dag ook nog een huisbezoek aanvragen.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Personen die misbruik maken van deze agenda worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.

Created by Sanmax